Poševní výtok

Dobrý den, na antikoncepci jsem už přes půl roku a nikdy jsem nezapomnella na jedinou pilulku a beru ji +-5 minut každý den. Před týdnem jsem měla sex s přítelem (bez kondomu, neejakuloval do mě) ve sprše a trochu mě bolel a po sexu jsem našla trochu krve na toaletním papíře. Byla to jen kapka a už se neobjevila. Nyní mám slabý poševní výtok s trochou hrudek. Jsem těhotná nebo s ejedná o neljakou infekci? Děkuji mnohokrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně se bude jednat o zánět je potřeba kultivace včetně citlivosti mikrobní obraz poševní a podle výsledku cíleně nasadit léčbu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Souvisí velikost penisu s tělesnou výškou?
Články: Souvisí velikost penisu s tělesnou výškou?
Větší muži mají větší penis...
Tříselná kýla: neriskujte zdraví svých varlat!
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Když se řekne srdeční infarkt
Články: Když se řekne srdeční infarkt
Srdeční infarkt je běžně...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x