Posílení imunity

Dobrý den, v letošním roce neustále zápasím s chřipkou, popřípadě zánětem průdušek. Takže antibiotika jsem měla v průběhu duben-září 4x, samozřejmě chřipku léčím běžným způsobem.Podotýkám, že žiju velmi zdravě, denně cvičím, zdravě se stravuji, dostatečně spím, můj jediný problém je štítná žláza (od r.1997 užívám Euthyrox 50mg, nemám zvýšenou ani sníženou činnost štítné žlázy, ale uzlíky,operace zatím ne).Chtěla jsem se tedy zeptat, zda-li bych v rámci posílení imunity neměla začít užívat nějaký k tomuto účelu vhodný prostředek(Wobenzym?) nebo se dát očkovat proti chřipce, což jsem po nedobrých zkušenostech v mé rodině zatím neabsolvovala. Předem děkuji za odpověď a jsem s pozdravem Iva Černíková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych posílení imunity. S výběrem vhodného prostředku vám pomohou na imunologii na základě testů. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: