Posilování pánevního dna na trampolíně

Od porodu před 3 měsíci cítím, ze mám povolené pánevní dno. Je vhodné na jeho posílení skákání na trampolíně? (Při skákání nemám únik moči, pokud si před tím zajdu na WC a pak se na trampolíně soustředím na zpevnění svalů pánevního dna). Děkuji a přeji hezký den

Odpověď odborníka:

Skákání na trampolíně není moc vhodné.
Vhodné jsou cílené cviky na posílení panevního dna.

MUDr. Eva Hnatyšanová
MUDr. Eva Hnatyšanová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Ordinace Praktického lékaře, Praha 1

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: