Posilování v těhotenství

  • Dotaz od: Marketa H.
  • Publikováno: 12.11.2008
  • uLékaře.cz

Dobry den, měla bych na Vás dotaz. V červenci jsem potratila a ted jsem znovu cerstve tehotna, docela aktivne cvicim aerobic a brisni svaly, ted jsem samozrejme prestala ,protoze mam starch, abych zase o tehotenstvi neprisla. Muze posilovaní brisnich svalu plodu uskodit? mohu diky tomu znovu potratit?dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, posilování břišního svalstva bych v těhotenství příliš nedoporučovala, ne tedy že by dle mého názoru vedlo k potratu, ale příliš silné břišní svalstvo může být u porodu rozhodně spíše komplikací než výhodou.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: