Poškození hlasivek při operaci štítné žlázy

Dobrý den, manžel byl na operaci folikulárního karcinomu ŠŽ a při operaci došlo k poškození levé hlasivky. Nyní je 3 dny po operaci a velmi špatně mluví, spíš chroptí. Dá se očekávat zlepšení hlasu nebo je to nevratné? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Anelko! Záleží na tom, zda došlo k poškození hlasivky nebo nervu. 3 dny po operaci je celá oblast oteklá a zanícená, lze tudíž čekat, že se situace zlepší. Otázkou je nakolik a to si na dálku netroufám odhadnout.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x