Poškození oka

Dobrý den, před 3 týdny jsem se lehce udeřil do spánku. Občas mě bolela hlava, a přidal se i tupý pocit za okem, který se cca jednou týdně na chvíli projeví. Muže rána do spánku vést ke zvýšení nitroocniho tlaku a eventuelně ke vzniku zeleného zákalu?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, přestože nic není nemožné, není tato příčina příliš pravděpodobná. Pokud bolest a tupý tlak nebude dále ustupovat, bude jistě vhodné navštívit lékaře, přeji hezký den.

prim. MUDr. Radan Zugar
prim. MUDr. Radan Zugar

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: Oční centrum Praha, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: