Poškození plodu

Dobrý den pane doktore, jsem v 9.tydnu tehotenstvi. V dobe kdy jsem otehotnela jsem o tom nemela tuseni a 14.12-21.12 jsem mela anginu a brala jsem antibiotika :KLARIMITROCIN 500MG,PO 12HODINACH.Uz jsem objednana na genetiku,ale presto mam strach.Je tam velke riziko poskozeni plodu? Uz jste mel takovou pacientku,ktera mela stejny problem?moc dekuji za odpoved Tereza

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v prvních fázích těhotenství platí zákon "vše nebo nic" - pokud by byl plod poškozený, nepřežije a přišla byste o něj /potratila/ . Orgány se tvoří až později, nedělejte si zatím starosti, vyčkejte na konzultaci na genetice, přílišnými obavami si neprospíváte a ani miminku. Hezký den a at je vše v pohodě.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zdravý jídelníček nejen pro nemocná játra
Články: Zdravý jídelníček nejen pro nemocná játra
Virová hepatitida či...
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Tříselná kýla: neriskujte zdraví svých varlat!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Doutníky a dýmka jako zdravější varianta cigaret? Nesmysl
Články: Doutníky a dýmka jako zdravější varianta cigaret? Nesmysl
Kuřáci doutníků a dýmek...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x