Poškození sluchu plodu v důsledku vysokého hluku

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné aby došlo na přelomu 25. a 26. týdne k poškození sluchu plodu v důsledku velice vysokého hluku. Předěláváme byt a navrtávali jsme díry do panelu a hluk byl velice nepříjemný i mým uším a dítě se v břiše šilo jako blázen. Bohužel jsme měli tupý vrták a hluk se tím velice znásobil. Nyní mám strach jestli jsme mimču neublížili. Děkuji Vám za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s největší pravděpodbností ne, je tlumení přes břišní stěnu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina vaječníků se dokáže v těle dlouho skrývat
Články: Rakovina vaječníků se dokáže v těle dlouho skrývat
Rakovina vaječníků patří k...
Foniatrie
Články: Foniatrie
Foniatrie je lékařský obor...
Močové kameny
Články: Močové kameny
Močové kameny, urolitiáza...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: