Poškozeni štitne žlázy při gastrokopii

Pred 3 tydny jsem podstoupila gastroskopii .Je mozne, ze by mi mohli poskodit stitnou zlazu? Nebo nemohla jsem dostat zanet stitne zlazy? Jak by se projevoval? Prvne jsem myslela,ze mam anginu, nemohla jsem polykat a mela vysokou horecku a vysoky krevni tlak. Vysetreni jsem absolvovala v Cesku. Bydlim ale v cizine. Tady jsem dostala atb. Pred tydnem konec. Bolest v krku pretrvava, krk mne boli na dotek (ohryzek), tezko se mi polyka, a mam zvysene teploty. Lecim se na snizenou funkci. Uzivam eutyrox. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, poškození štítné žlázy při gastroskopii je vysoce nepravděpodobné, ale pokud máte nějaké pochybnosti a docházíte na endokrinologii, nechte si štítnou žlázu zkontrolovat sonograficky. Jistě by bylo vhodné ORL vyšetření, pokud jste jej již nepodstoupila. Na dálku, bez vyšetření, vám bohužel více neporadím. Hezký večer

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: