Poškození střevní peristaltiky vlivem léčby karcinomu děložního čípku

Dobrý den,má tchyně byla před 18 lety léčena pro karcinom děložního čípku. Vlivem léčby u ní došlo k požkození střevní peristaltiky a ve svém důsledku, bez podpůrné léčby u ní docház k chronickému, stále trvajícímu, častému průjmu. Na tento problém jí nejvíce pomohl lék Diolan - derivát morfinu, který se však v současné době přestal vyrábět. Paní proto ve špatném psych. stavu, bojí se, že opět bude docházek k průjmům, pokud se nenajde nějaká podobná léčby. Domnívám se, že už je u ní vypěstovaná na tomto léku silná závislot, prot jsem Vás chtěla požádat o radu, co dělat, zda použít placeboefekt, nebo da existuje podobný lék ne zlepšení takovéhoto problému. Děkuji Lucie

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Lucie, obávám se že v současné době na trhu nic výrazně podobné Diolanu není, přesto a nebo právě proto bych Vám doporučila obrátit se s Vaším dotazem na gastroenterologa.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: