Poškozený nuvaring

Pane doktore, reaguji na Vaši odpověď ohledně poškozeného Nuvaringu. Žádné jiné poškození než cca 1 cm rýhu na vnější straně nuvaringu jsem nenašla. Takže pokud jde jen o toto poškození, tak se nemusím obávat snížené účinnosti? Docela mě to vystrašilo. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Na vašem místě bych se ničeho neobával, netrapte se tím Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: