Poslední prášek

Dobrý den chtěla jsem se zeptat:) Dnes jsem měla poslední den 7mi denní pauzi po vynechání HA Belara. Ae dnes ráno jsem měla sex s přítelem a on do mě .... hned jsem si vzala práššek je to riziko ?Může se něco stát ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při pravidelném užívání hormonální antikoncepce jste chráněna i během 7 denní pauzy. Tedy pohlavní styk během této pauzy není co se týče otěhotnění rizikový.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: