Poslední tableta a možnost těhotenství

Dobrý den, Ráda bych se vás zeptala. Beru antikoncepci pravidelně, teď jsem brala už dvě platicka bez pauzy a ted bych měla začít brát třetí platicko, a 20den jsem si vzala běžně prášek večer kolem 23h,21den jsem měla nechraneny styk kolem poledních hodin,21 prášek jsem bohužel i s platickem ztratila,21prášek jsem si vzala z nového balení opět kolem 23h s tím abych pokryla účinek na ten nechraneny styk, další měsíc mi tedy zbývá jen v platicku 20prášku s tím že bych vynechala poslední prášek a přesunula si o den menstruaci. Je velká chyba že jsem si vzala prášek z nového platicka? Nebo jsem si prášek z nového platicka brát nemusela ikdyz jsem měla nechraneny styk 21 den a nic by se nestalo když bych 21den prášek nevzala s tím že bych už teď ráda udělala pauzu mezi platicky? Ptám se na riziko těhotenství když jsem měla nechraneny styk v den poslední tablety. Děkuji

Odpověď odborníka:

V den poslední tablety je riziko minimální. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak člověk k vysokému cholesterolu přišel
Články: Jak člověk k vysokému cholesterolu přišel
Náš dnešní způsob...
EMG
Články: EMG
Elektromyografie (EMG) je...
Naučte se šetrně uvolnit ucpaný nos
Články: Naučte se šetrně uvolnit ucpaný nos
Rýma je sice běžné...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x