Posouvání mentruace a možnost těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké je riziko otěhotnění, když si posouvám menstruaci pomocí antikoncepce. Dobrala jsem platíčko (21 tabletek) a hned začala brát další, tím jsem posunula menstruaci. Ale po dalším platíčku se menstruace zatím nedostavila - jen bolest v podbřišku a výtok. Mohu být těhotná?

Odpověď odborníka:

Pokud jste neudělala chybu v užíváni gravidita je velice nepravděpodobná, pro jistotu si udělejte gravitest, který je positivní 5-6 den po případné koncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x