Postinor

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na dobu účinku u postinor po užití obou pilulek. S přítelem jsme měli poh. styk a nebyli jsme si jistí tak jsem si koupila postinor. Cca do 12 hodin a pak po 12 hodinách další. 3dny potom jsem s ním měla poh.styk a praskl nám kondom. Antikoncepci neužívám ,ale už jsem byla u gynekologa asi před týdnem a ten mě vydal recept na antikoncepci. Ch i se zeptat mám si opětovně koupit postinor nebo jak radí na webu sníst 4 tabletky antikoncepce a po asi 6 hodinách další? Dekuji za odpověď. :)

Odpověď odborníka:

Není to právě nejlepší řešení v jednom cyklu 2x Postinor, rozhodně pravidelné užíváni antikoncepce je lepší,může dojít k nepravidelnému krvácení ale nic jiného dělat nemůžete. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x