Postinor

Dobrý den, po nechráněném sexu s přítelem jsem užila Postinor, bohužel jsem si nepřečetla příbalový leták a užila obě tablety najednou cca hodinu po styku, mohl se narušit účinek? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Kateřino, s tím vám bohužel nedokážu pomoci - tento postup se nezkoušel a tak nikdo neví, co se stane. Dříve se užíval postinor v dvakrát větší dávce, čili bych doporučila užít ještě jeden ve správném intervalu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x