Postinor

Dobrý den, potřebovala bych nutně poradit. Prosím spěchá to. Předevčírem jsme měli s partnerem nechráněný styk, kdy vyvrcholil mimo, ale projistotu jsem si vzala tak do 12h postinor. Jenže v noci se nám stala další nehoda a to, že kondom zůstal ve mě a partner si nebyl jist jestli se nemohlo něco dostat dovnitř. Druhou pilulku postinoru jsem měla přibližně 1 hodinu před touto nehodou. Jaká je pravděpodobnost otěhotnět? Teď mám 11. den od prvního dne menstruace. Prosím poraďte mi co mám dělat? Mohl by postinor stále působit?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spekulace ano? ne? nemají moc význam, kupte si 2 těhotenské testy v lékárně a v odstupu týdne ( za týden po "nehodě" a potom ještě za týden, si je oba udělejte ) - odpověd o možném těhotenství budete mít až po tom druhém testu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: