Postinor 2

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli tu některá z vás nemá zkušenosti s Postinorem 2. Použila jsem ho před pěti dny a to do hodiny a za 12 či kolik h další prášek. Navíc se přítel neudělal, ale mám strach pouze z pre-ejakulátu, jelikož jsme nebyli nijak chráněni a styk trval asi půl minuty.. Velká nezodpovědnost, já vím. Teď jsem objevila lehké špinění načervenalé barvy. Je to normální vedlejší účinek, ale stejně jsem zpanikařila a běžela si pro GS Mamatest, oba dva proužky jsou negativní. Nemám se tedy čeho bát? Stále mě trochu děsí fakt, že Postinor zabírá na osmdesát procent a špinění je i příznakem těhotenství.

Odpověď odborníka:

Postinor má značnou spolehlivost a někdy může skutečně způsobit poruchu cyklu.Když jste užila první tbl do hodiny a další za 12 hodin nemusíte mít obavy příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: