Postinor 2

Chtěla bych se zeptat, s přítelem jsem měla sex (1.1.). Postinor jsem si vzala druhý den a neměla jsem žádné vedlejší účinky, menstruaci jsem dostala (8.1.), i když jsem jí měla dostat až (24.1). Bylo to po tom prášku, nebo se mi přehodil menstruační cyklus? Je možnost, že jsem v tom, když jsem jí teď nedostala? Prosím o rychlou odpověď... Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Postinor nemá 100% účinek, těhotenství tedy nelze zcela vyloučit. Zakupte si těhotenský test.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: