Postinor

dobry den, dnes 19.8. jsem se vratila z dovolene a 14.8. jsem se mazlila s pritelem, ke styku nedoslo, neberu antikoncepci, ale bojim se ze sem mohla byt oplodnena predejakulacni tekutinou.. kondom sme nemeli..je uz pozde jit si pro postinor? nebo existuji nato jine prasky? dekuji

Odpověď odborníka:

Pozdě už je, tyto tablety "po" se mají užít nejlépe do 48 hod. po styku, ale jestliže u vás ke styku nedošlo, nemusíte se obávat otěhotnění

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x