Postinor

Dobrý den, asi 15.7. jsem měla postinor, za týden po požitá jsem dostala menstruaci (o týden dřív, než bych měla) a měla jsem ji celkem deset dní (normálně ji mívám 5 dní). Ďalší menses jsem měla dostat 20.8., ale už 5 dní mám zpoždění a pouze špiním. Je to normální? Mezitím jsem měla pohl. styk, který mohl vést k těhotenství. Mohlo by toto zpoždění být známkou těhotenství, nebo je to jen vliv toho postinoru? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

V první řadě je nutno zcela spolehlivě vyloučit graviditu,udělejte si gravitest a navštivte gynekologa příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když tuhne krev v žilách aneb Jak vzniká trombóza
Články: Když tuhne krev v žilách aneb Jak vzniká trombóza
O spojitosti mezi hlubokou...
Tuberkulinový test
Články: Tuberkulinový test
Tuberkulinový test je...
Oči upozorní na potíže se srdcem i žloutenku
Články: Oči upozorní na potíže se srdcem i žloutenku
Jsou oči skutečně oknem do...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Crohnova choroba, nebo endometrióza? Příznaky (ne)musí napovědět vždy
Slezina
Články: Slezina
Slezina je orgánem s mnoha...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: