Postinor

Dobrý den, prosím Vás o radu. S manželem jsme měli pohlavní styk, použili kondom a čípek pharmatex. Stala se nám nehoda a došlo k prasknutí kondomu. Hned ráno jsem šla k doktorovi pro postinor a vzala jsem ho asi tak 19 hodin po nehodě. pak jak je uvedeno v letáčku, po první tabletě další po 12 hodině. To jsem tak udělala a zneklidňuje mne, že jsem na sobě vůbec ale vůbec nic nepocítila, myslím nějaké vedlejší účinky, mohu se spolehnout na postinor??? Mám veliký strach, další dítě nechci, máme tři a HA brát nemůžu, po rozboru krve mám gen pro trombozní stavy. Je tu ještě nějaká jiná možnost, třeba tělísko??? Je možné i přes postinor otěhotnět??? Moc děkuji za odpověď, budu moc ráda, mějte se pěkně a nashledanou Alena

Odpověď odborníka:

Postinor je poměrně velmi spolehlivý,nemějte zbytečné obavy, možnost tělíska by pro vás výhledově byla asi nejvhodnější příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: