Postinor

Dobrý den, psala jsem Vám, že jsem měla s přítelem orální sex a vy jste mi doporučil si vzít postinor..Psala jsem ještě jednomu panu Dr., ale ten mi napsal, že Postinor není nutný. Myslela jsem, že spermie by se musely dostat hluboko do pochvy, abych otěhotněla a ne jen tak, že přítel vyvrcholí a mě to steče na pochvu..Děkuji, Jana

Odpověď odborníka:

Rozhodněte se jak chcete podle popisu vašeho styku si za svým názorem stojím. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: