Postinor

Chtěla bych se zeptat jestli postinor pomáhá. Měla sem s přítelem sex neberu antikoncepci a praskl nám kondom. Postinor sem si vzala 4hodiny po styku a další za 12hodin. Menstruace mi skončila minulou středu (22.8) a styk sem měla v sobotu (25.8) když se ‚nehoda‘ stala. 28.8 sem byla ve sprše a vypadla ze mě špička z kondomu který se v sobotu protrhl. 6 dní po sobotě jsem dostala menstruaci, ale měla sem jí 2x za měsíc a tak se bojim že menstruaci mi vyvolal prášek tim pádem se bojím že být těhotná můžu.prosim o rychlou odpověď. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podle popisu jste si Postinor stihla dát včas, takže bystě těhotná být neměla. Postinor může narušit pravidelnost menstruace, to může být to dvojí krvácení. Jistotu, zda jste nebo nejste těhotná, budete mít po vyšetření u gynekologa.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: