Postinor

Chtěla bych se zeptat jestli postinor pomáhá. Měla sem s přítelem sex neberu antikoncepci a praskl nám kondom. Postinor sem si vzala 4hodiny po styku a další za 12hodin. Menstruace mi skončila minulou středu (22.8) a styk sem měla v sobotu (25.8) když se ‚nehoda‘ stala. 28.8 sem byla ve sprše a vypadla ze mě špička z kondomu který se v sobotu protrhl. 6 dní po sobotě jsem dostala menstruaci, ale měla sem jí 2x za měsíc a tak se bojim že menstruaci mi vyvolal prášek tim pádem se bojím že být těhotná můžu. Když mi první menstruace skončila ve středu a 'nehoda' se stala v sobotu je riziko na otěhotnění menší nebo větší? jedná se o plodné nebo neplodné dny? prosim o rychlou odpověď. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, plodné a neplodné dny nelze spočítat. Postinor je celkem spolehlivý, riziko těhotenství je spíše menší.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Ekg Můžete mi Prosím podrobněji rozepsat EKG ktere vam vyfotím. . . Nezdá se mi...
  • Masturbace, je normální? Docela se za svůj dotaz stydím. Velice ráda chodím...
  • Dormicum P. Doktor Čupera, môj 5-ročný syn bude absolvovať menší chirurgický...
  • Žaludeční neuroza Již rok mě neustále trápí žaludeční neuroza.Jsem z toho...
  • Předávkování ibalginem Chci se zeptat kolik prášků ibalginu 400mg má sníst...
  • Bolest podbřišku Už dva týdny mám tupou a stálou bolest v oblasti podbřišku...
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x