Postinor

Dobrý den, chtěla sem se zeptat jestli můžu otěhotnět po přípravku Postinor. Lék sem užila správně. Opozdila se mi menstruace již o pět dní. Můžu být těhotná nebo mi menstruaci posunul Postinor? Předem děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,nic není 100%. Udělejte si test, po svátk´ách navštivte gynekologa,pokud se cyklus nedostaví.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: