Postinor

Dobrý den, v šestý den své MS jsem se mazlila s přítelem. Nespali jsme spolu, ale když jsem vyplivávala ejakulát do kapesníčku, možná půlka mi skápla do rozkroku asi k poštěváčku, no prostě na zevní genitálie. Rozkrok jsem si utřela a asi do půl hodiny jsem se šla pořádně osprchovat. Když se to stalo, byla jsem tam dole hodně mokrá. Jak jsem tedy řekla, bylo to šestý den menstruace. Od příštího dne mě začaly bolet prsa, teď už je to třetí den, prsa stále bolí, ale ne na dotek, ani když si je zmáčknu, prostě normálně když nic nedělám, tak cítím bolesti (možná sugesce?). Dnes jsem stihla do 72 hodin vzít postinor. Je možné, že už jsem těhotná a bolesti prsou mám jako první těhotenský příznak? Kdy během MS odchází normálně neoplodněné vajíčko, jestli si třeba nepočkalo na tu mou nehodu?... Cyklus mám poslední asi půl rok cca 29 dní dlouhý, takže ovulace snad dřív nepřišla a neotěhotněla jsem. Spíš mi jde o to, jestli třeba to předešlé vajíčko bylo stále možné oplození, když už probíhala MS. Předem doufám v uklidňující odpověď, dítě si teď nemůžu dovolit. Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud to bylo 6 den menses a vzala jste si Postinor do 72 hodin, nemusíte se gravidity obávat,prsa takto mohu reagovat na hormon,obsahovaný v Postinoru. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: