Postinor

Dobrý den, mám menší problém, nebrala jsem HA po dobu 110 dní (3,5 měs.), předtím jsem užívala 4,5 roku nepřetržitě, menstruaci očekávám kolem 18./20.3.2013, včera jsem měla nechráněný pohlavní styk, partner se hlídal, ale máme obavy. Váhám, jestli zajít pro postinor nebo jsou to jen zbytečné obavy. Předem děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Gravidita sice není příliš pravděpodobná vzhledem k fázi cyklu, ale na vašem místě pro to,aby jste nežila měsíc v obavách bych Postinor použil. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: