Postinor

Dobrý den, s největší pravděpodobností jsem zapomněla vzít tabletku Katya v posledním týdnu,následně jsem bohužel udělala pauzu a v prvním týdnu nám selhala ochrana, proto jsem si vzala postinor. V lékarně mi řekli, že mám pokračovat v užívání HA. Mám tedy dotaz, zda již budu v 2hém týdnu normálně chráněná,ikdyž jsem užila postinor. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Ano,měla by jste být chráněna,nemějte obavy Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x