Postinor

Dobrý den já si velice vážím Vašich odpovědí..6.10. jsem psala o radu ohledně začátku užívání HA a menstruce..já jsem 20.9. užila Postinor,nebylo to slabé krvácení jen reakcí na postinor a ne menstruce?jestliže ano,jakej to má vliv na HA a ochranu..moc děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Postinor může způsobit nepravidelné krvácení, jinak vašemu dotazu příliš nerozumím-jaký by měl mít vliv na HA?

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: