Postinor

Dobrý den, je možné vzít si postinor při MTHFR mutaci? Děkuji

Odpověď odborníka:

. Neznám typ mutace MTHFR, ani zda jde o hetero- nebo homozygotní stav. Konzultaci s hematologem Vám doporučuji, abyste byla poučena, ve kterých případech je konzultace v budoucnu vhodná a kdy nutná.Jednorázově by to nemělo být příliš velké risiko,ale bylo by do budoucna vhodné postarat se o vhodnou ochranu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x