Postinor a menstruace

Dobrý den pane doktore:obracím se na Vás protože si nejsem jistá.Poslední menzes jsem měla 21.4.-27.4. Dne 3.5.jsem měla Postinor(přítel se do mě neudělal,ale měla jsem strach z kapiček touhy,použily jsme čípky Pharmatex,ale roztekli se nám v teple v autě tak jsme je ve studené vodě dali do původního stavu a poté použily,ale nevím zda se na ně mohu spolehnout).První tabletu Postinoru jsem měla 71 hodin od styku a druhou hned za 12 hodin.Další menzes jsem měla mít 18.5-19.5., ale v neděli večer dne 16.5. jsem začala špinit.V pondělí 17.5.jsem silně krvácela,v úterý už slabě a až do soboty jsem už jen slabě špinila(stačila mi intimka).Normálně to mám 5-7 dní i se špiněním.Chci se zeptat zda je to po Postinoru normální.Dále se chci se zeptat zda to je skutečná menstruace nebo jen krvácení vyvolané Postinorem.Byla jsem i dost ve stresu a to prý má také vliv na menstruační cyklus.Myslíte že mohu být těhotná? Dělala jsem si i těhotenské testy,ale jsou negativní.Mohu tomu věřit?Ještě se chci zeptat zda ovulace ovlivnuje těhotenský test.A ještě jeden problém.Dělala jsem si těhotenský test Mamatest a když jsem proužek vytáhla z moče a položila na okraj nádoby s močí,začal se proužek pomalu nasakovat a nejprve se mi ukázala první čárka v T zoně(tam kde by měla být když je test pozitivní) ale čárka mi hned zmizela a když to došlo až do C zony tak tam mi ta čárka zůstala.Test by měl tety být negativní.Ale nechápu proč se mi zbarvila nejprve v T zoně a potom zmizela-v příbalovém letáku píší-Jakmile test začne probíhat,uvidíte postupnou tvorbu barevných linií při pohybu močí proužkem.Nejdříve je to testovací linie v oblasti označené (T) a poté kontrolní linie v oblasti (C).Je to tím jak se proužek nasakuje?Myslíte že kdybych byla těhotná a měla malé HCG v moči že by mi toto test udělal,že by se čárka objevila a zmizela?Dělala jsem si i jiné testy,ale negativní.U citlivých se občas objevý náznak druhé čárky,jakýsi duch,který je vidět jen v nějakém úhlu a na světle,to jsem četla že těhotenství není,že je to jen rozpitá testovací barva.Prosím odepište mi.Děkuji mnohokrát.Petra

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že těhotná nejste. Postinor a podobné jiné metody mohou narušit hormonální rovnováhu, takže menstruace může probíhat jinak.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Draslík
Články: Draslík
Draslík patří mezi důležité...
Brusinky, česnek a petržel: síla, která zkrotí infekci močových cest
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Ateroskleróza - když kornatí cévy
Články: Ateroskleróza - když kornatí cévy
Ateroskleróza neboli po...
Závislost na opiátech
Články: Závislost na opiátech
Drogy ze skupiny opiátů...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x