Postinor a náledná antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. S přítelem se nám stala nehoda a jelikož neužívám HA, tak jsem použila postinor (před měsícem). Nyní bych měla zájem o předepsání HA a chtěla bych se zeptat, jestli dřívější použití postinoru neovlivní nikterak lékařův výběr té správné HA. Děkuji

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy neovlivní příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: