Postinor během ha

Dobrý den, měnila jsem antikoncepci z Belary na Jangee a na gynekologii mi bylo řečeno, že prvních deset dni brani nové antikoncepce nefunguje. Po dvou dnech nové antikoncepce nám ale selhala ochrana, proto jsem si šla pro postinor, který se prý může použít i během HA. V platicku jsem pokračovala, jak bylo napsáno v letáku, ale nevím, jestli postinor snižuje účinek HA ? Za jak dlouho je zase plně účinná ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Postinor nesnižuje účinnost , v daném cyklu s velkou pravděpodobností neotěhotníte. s pozdravem

MUDr. Hynek Kudělka, MBA
MUDr. Hynek Kudělka, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: GYNET GROUP Centra ambulantní gynekologie a porodnictví: Ostrava-Zábřeh - Výškovice - Havířov - Karviná - Orlová

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Orgasmus u ženy
Články: Orgasmus u ženy
Příčin, které způsobují, že...
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Podpůrné aktivity pro dobrý spánek
Články: Podpůrné aktivity pro dobrý spánek
Nespavost trápila už naše...
STOP svědění kůže!
Články: STOP svědění kůže!
Trápí vás kopřivka či...
Zase kašel! Jaká homeopatika naordinovat dětem, když stále marodí?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x