Poštípání hmyzem

Pred 2 dny me patrne stipnul najky hmyz, nic jsem nezaznamenala, ale druhy den rano se objevil flicek po bodnuti, otok a zacervenani, ktere se zhorsuje, a v miste otoku je zatvrdle misto. Staci zatim nejaka mast nebo mam ihned jit k lekari?

Odpověď odborníka:

Jedná se o lokální reakci po štípnutí hmyzem. Zkuste zatím vyčkat a lokálně aplikovat např. Fenistil gel. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x