Postřik proti štěnicím a vliv na těhotenství

Dobrý den, prosím Vás o radu, jsem na konci 16-tého týdne těhotenství a bohužel se nám v bytě vyskytly štěnice, které jsme si s největší pravděpodobností přivezli s novou matrací. Odborná firma provedla postřik, který se má během měsíce opakovat. Chtěla bych se zeptat, zda pobyt v takto ošetřené místnosti nemůže miminku ublížit. Postřik bylo nutno nechat zaschnout a měsíc nesmývat. Podle odborníků z firmy nemusím mít strach, prý postřik není škodlivý, ale ráda bych znala i Váš názor. Moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, postřik nemůže být škodlivý pro miminko ani pro Vás, nebylo by ho možné pak použít v domácnosti.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x