Posudok magnetickej rezonancie

Dobrý deň,prosím posúdiť magnetickú rezonanciu.Na neurológiu chodím na kontroly.Bolesti pretrvávajú a prechádzajú aj vľavo.Vpravo mám prasknutú platničku,bolesti v krížoch aj kĺboch.Pomôže operácia?Ďakujem

Odpověď odborníka:

Nález neukazuje jednoznačnou nutnost operačního zásahu, nevidím ale výsledek reflexol.a klinického vyšetření. Pokud neurolog nejen kontroloval, ale prováděl léčbu "aktivně fyzioterapeuticky" a učil konrétní cílené cviky na obnovu svalových vazeb....a přesto doporučil operaci, pak zřejmě i výsedek reflexol.a klinického vyšetření odpovídá směřování k operaci. Jiná možnost není. Aktivní fyzioterapie spolu s vaší aktivní spoluprací cvičením, cíleným cvičením může zabránit operaci sa stav stabilizovat, pokud všk ne, přiopraví Vaše tělo optimálně k operaci, pooperační průběh pak bývá významě jednodušší am příjemnější.

MUDr. Jiří Marek
MUDr. Jiří Marek

Specializace: Fyzioterapie
Pracoviště: Soukromá ambulance Praha, Brno - Klinika Naprapathy

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x