Posun menstruace

Dobrý den, potřebuji posunout menstruaci. Beru HA Janggee. Můžu po dobrání hormonálních pilulek vynechat placebo a začít brát nové pilulky z nového plata? A pokud to tak udělám, až přijde krvácení z vysazení po dobrání druhého platíčka , nebude silnější nebo delší?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, odsunutí menstruace můžete provést tímto způsobem. Následné krvácení po dobrání druhého platíčka by nemělo být silnější, dost možná bude i slabší.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: