Posun očkování

Dobrý den, mám dotaz ohledně povinného očkování mého 6měsíčního syna.Narozen je 30 .8.08,první očkování bylo3.11,druhé1.12,pak malej onemocněl a tak se nám to třetí posunulo až na 9.2 na což nám lékařka zdělila ,že máme za 4týdny přijít na další přeočkování vakcínou infanrix hexa.Chtěla bych vědět jestli je to nutné a není to zbytečné . Děkuji za odpověď .

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Moniko! Na očkování jsou vypracovaná schémata, která zaručují maximální přínos. Pokud dojde k odložení očkovací dávky, snižuje se pravděpodobnost, že očkování vyvolá potřebnou dolnost těla. Další přeočkování zase zvyšuje pravděpodobnost. Pokud byste na něj nešli, je dost možné, že efekt předchozích dávek se zcela ztratí.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: