Posun v užití nového pláta

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, jak dlouho bych se měla chránit současně nehormonální antikoncepcí, jestliže jsem nové pláto začala brát až o 4 dny později, než jsem měla. (Tablety beru již 3. rokem bez pauz). Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bude lepší chránit se současně další antikoncepční metodou celý tento cyklus.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: