Posunutá antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můžu začít brát antikoncepční pilulky po týdenní pauze až čtvrtý den nového blistru? Jak dlouho případně musím používat další antikoncepční prostředek? A mám užít čtyři pilulky naráz? Měla jsem začít opět v pondělí 26. 9. Bohužel se mi poprvé nepodařilo vyzvednout si včas nový recept u lékaře. Budu ho mít až zítra 29. 9. Antikoncepci beru již 9 let nepřetržitě.

Odpověď odborníka:

Není možné začít brát antikoncepci až 11 den stejně jako užít 4 tbl najednou , musíte tento cyklus vyčkat a začít užívat 1 den následujících menses, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Články: Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Každý starostlivý rodič...
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Arašídy, postrach alergiků
Články: Arašídy, postrach alergiků
Víte, které pochutiny...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: