Posunutí antikoncepce

Dobrý den.Užívám antikoncepci belaru už rok a půl.Po 7 denní pauze si první pilulku beru ve čtvrtek večer.Můžu si vzít pilulku další den večer a začít ji brát vždy v pátek?děkuji

Odpověď odborníka:

Ano můžete a pro jistotu prvních 10 dní použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: