Posunutí antikoncepce

Dobrý den, už půl roku užívám antikoncepci cilest, ale menstruace mi vychází na pátek a to je pro mě nevhodné. Proto bych se chtěla zeptat, zda by bylo možné, místo 7mi denní pauzy udělat pouze třídenní. Jestli budu stále chráněná proti otěhotnění.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pauzu zkrátit můžete, i při zkrácení pauzy budete chráněna před otěhotněním.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: