Posunutí antikoncepce

Dobrý den, užívám antikoncepci Cilest a zkrátila jsem si sedmidenní pauzu na třídenní. Dostala jsem menstruaci a teď pořád trochu krvácím. Chtěla bych se zeptat, čím to je a jestli je to tak normální.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zkrácením pauzy jste neudělala žádnou chybu a doznívající menstruace během počátku užívání nového platíčka také neznačí žádný problém.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: