Posunutí antikoncepce

Chtěla jsem se zeptat , jestli nevadí že potom co bych dobrala platíčko a měla bych mít týdenní pauzu bych ještě 14 dní antikoncepci brala a pak teprve dala týdenní pauzu? Neohrozím nějak funkčnost antikoncepce , nebo neubližuji tělu , bude to mít účinek? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Doberte i třetí týden, tj celé platíčko.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: