Posunutí antikoncepce mywy

Dobrý den. Už asi půl roku beru antikoncepci Mywy a měla bych otázku. Včera jsem dobrala růžové tablety a měla začít brát placebo a místo nich jsem začala nové balení, protože jsem chtěla oddálit menstruaci. Může se mi něco stát, když jsem začala hned brát druhé balení bez placeba? Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Je to v pořádku kontinuální užívání je možné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poprvé u gynekologa – nejčastější dotazy
Články: Poprvé u gynekologa – nejčastější dotazy
Důvodem k první návštěvě...
Hemoroidy řešte – možností léčby je dost!
Články: Hemoroidy řešte – možností léčby je dost!
Hemoroidy jsou nezávažné...
Na léky proti nespavosti v těhotenství raději zapomeňte
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nádorová bolest
Články: Nádorová bolest
Bolesti při nádorových...
Profesionální dentální hygiena krok po kroku
Články: Profesionální dentální hygiena krok po kroku
Dentální hygiena v...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: