Posunutí menstruace

Dobrý den, nevím jistě zda se můj první dotaz odeslal a jelikož potřebuji odpověď, píši možná už podruhé, pardon.Už rok žívám antikoncepci Softine a chtěla jsem se zeptat, zda je možné v případě, že bych chtěla posunout menstruační krvácení zhruba o 5 dni, začít po dobrání platíčka ihned s dalším novým platíčkem tak, že bych ho používala právě jen o dobu posunutí a poté vysadila na 7 dní. Nebo je nutné platíčko vždy dobrat do poslední tablety takže při posunutí musím vzít dvě platíčka bez přestávky? A jak to bude potom s pauzou na krcácení? Bude klasicky jen 7 dní? V příbalovém letáku se o tomto příliš mnoho nezmiňují a já posouvám menstruaci poprvé. Děkuji. S pozdravem, R.

Odpověď odborníka:

Je možné použít jen tolik tablet po které potřebujete odsunout a poté udělat 7 denní pauzu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: