Posunutí menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zde je možný, že místo 21dnů budu brát antikoncepci (Stodette) 12 dnů a poté si udělám 7denní pauzu. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nelze zkracovat dobu užívání antikoncepce, ztratíte tím antikoncepční ochranu. Pokud vám jde o posun menstruace, užijte další plato tabletek bez obvyklé 7 denní pauzy.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: