Posunutí menstruace

Dobrý den, před nějakým časem jsem brala antikoncepci Minisiston a jedno platíčko mi zbylo. Teď v létě pojedu na dovolenou a ráda bych si s jeho pomocí posunula menstruaci na jinou dobu. Vždycky jsem k tomuto účelu užívala Norethisteron, ale slyšela jsem, že by to mělo jít i pomocí HA. Je to možné? Pokud ano, jakou dobu před očekávanou ms mám začít prášky užívat?

Odpověď odborníka:

U žen,které užívají antikoncepci je možná pomocí této upravit cyklus , ale pokud neužíváte , bude lepší volbou posun pomocí Norethisteronu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: