Posunutí menstruace kvůli dovolené

Dobrý den. Nedávno sem se ptala na HA odpověď byla..abych tto nemusela psát,zkopiruji to a pošlu znovu Dobrý den. Mohu použít první pilulku po 2 měsících co sem ha vysadila zpět nasadit,kdyz ms mám dostat cca za 14 dní? Jedu na dovolenou a nějak sem si ji nepočítala. Měla bych ji dostat zrovna dovolené. Děkuji mockrát za odpověď. Odpověď odborníka: Není to vhodné bud začněte první den cyklu nebo se domluvte s gynekologem o posunu menses. Příjemný den MUDr. Jan Sládeček MUDr. Jan Sládeček Specializace: Gynekologie a porodnictví Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská Když sem už HA nasadila (otázka byla 21.6 ) A ten den sem ji nasadila. Dostanu ms? 2-4 mám dovolenou a opravdu nerada bych ji dostala. Jedu s přítelem.. děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud jste již nasadila i když to nebyla nejlepší cesta pokračujte v ní ale zcela s jistotou zda nepřijde krvácení není možno říci nasazení v polovině cyklu není jak jsem vám psal rozumné Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x